Doctoral/Expertise Theses |
|||
Year |
Subject |
Name of Student |
|
Pınarlı İ. “Investigation of the Properties of Macaroni Enriched with Wheat Germ”, Gaziantep Üniversitesi, 2004 (Doktora tezi eş danışmanı) | |||
Herken, E.N. “Effect of Processing on the Selected properties of Cowpea Flour to be Incorporated into Spaghetti”, 2005 (Doktora tezi eş danışmanı). |
Projects |
|||
Year |
Subject |
Establishment |
|
2005 | 1. Gıda Atıklarının Ekstrüzyon Yoluyla Değerlendirilmesi (REPRO). AB FP6 STREP Projesi, Kontrat No: 006922, Proje Koodinatörü: IFR Norwich, (Türkiye Proje Yürütücüsü, 2005- devam ediyor). | INSTITUTE OF FOOD RESEARCH | |
2003 | 2. Meyve-Sebze Atıklarının Ekstrüze Çerez Yapımında Kullanılması. LINK Eating, Food and Health Programme (EFH 11) İngiliz Tarım ve Gıda Bakanlığı Projesi, Proje Koordinatörü: The Manchester Metropolitan University (Araştırmacı), 2003. | THE MANCHESTER METROPOLITAN UNIVERSITY | |
2002 | 3. Tıbbi Bitkilerin Ekstrude Edilmiş Çerez Gıdaların Renk ve Kokusuna Olan Etkileri. Dean's Short project 02/005 (Araştırmacı), 2003 | THE MANCHESTER METROPOLITAN UNIVERSITY | |
2001 | 4. Rüşeymli Makarna, Gaziantep Üniversitesi Araştırma Fonu Projesi, MF 99/06, (Proje Yürütücü Yardımcısı), 2001. | GAZİANTEP UNİVERSİTESİ | |
2000 | 5. Rüşeym Üretimi ve Ekmeklik Unlarda Kullanımı, Fedaioğlu Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. ile yapılan ve TÜBİTAK-TİDEB tarafından desteklenen AR-GE Projesi, (Araştırmacı), 2000. | TUBİTAK-FEDAİOĞLU LTD. ŞTİ. | |
2000 | 6. Elek Altı İrmiğin ve Soya Ununun Tarhana Yapımında Değerlendirilmesi, Gaziantep Üniversitesi Araştırma Fonu Projesi, MF 97/03 (Proje Yürütücüsü), 2000. | GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ |