Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
Prof.Dr. ŞENOL İBANOĞLU
HOMEPAGEFACULTY OF ENGINEERINGDEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING
Research Interests
Doctoral/Expertise Theses
Year
Subject
Name of Student
Pınarlı İ. “Investigation of the Properties of Macaroni Enriched with Wheat Germ”, Gaziantep Üniversitesi, 2004 (Doktora tezi eş danışmanı)
Herken, E.N. “Effect of Processing on the Selected properties of Cowpea Flour to be Incorporated into Spaghetti”, 2005 (Doktora tezi eş danışmanı).

Projects
Year
Subject
Establishment
2005
1. Gıda Atıklarının Ekstrüzyon Yoluyla Değerlendirilmesi (REPRO). AB FP6 STREP Projesi, Kontrat No: 006922, Proje Koodinatörü: IFR Norwich, (Türkiye Proje Yürütücüsü, 2005- devam ediyor).
INSTITUTE OF FOOD RESEARCH
2003
2. Meyve-Sebze Atıklarının Ekstrüze Çerez Yapımında Kullanılması. LINK Eating, Food and Health Programme (EFH 11) İngiliz Tarım ve Gıda Bakanlığı Projesi, Proje Koordinatörü: The Manchester Metropolitan University (Araştırmacı), 2003.
THE MANCHESTER METROPOLITAN UNIVERSITY
2002
3. Tıbbi Bitkilerin Ekstrude Edilmiş Çerez Gıdaların Renk ve Kokusuna Olan Etkileri. Dean's Short project 02/005 (Araştırmacı), 2003
THE MANCHESTER METROPOLITAN UNIVERSITY
2001
4. Rüşeymli Makarna, Gaziantep Üniversitesi Araştırma Fonu Projesi, MF 99/06, (Proje Yürütücü Yardımcısı), 2001.
GAZİANTEP UNİVERSİTESİ
2000
5. Rüşeym Üretimi ve Ekmeklik Unlarda Kullanımı, Fedaioğlu Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. ile yapılan ve TÜBİTAK-TİDEB tarafından desteklenen AR-GE Projesi, (Araştırmacı), 2000.
TUBİTAK-FEDAİOĞLU LTD. ŞTİ.
2000
6. Elek Altı İrmiğin ve Soya Ununun Tarhana Yapımında Değerlendirilmesi, Gaziantep Üniversitesi Araştırma Fonu Projesi, MF 97/03 (Proje Yürütücüsü), 2000.
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
Design ~GAÜN WebTeam