Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
Prof.Dr. SİBEL FADILOĞLU
HOMEPAGEFACULTY OF ENGINEERINGDEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING
Research Interests
M.Sc Theses Supervised
Year
Subject
Name of Student
ŞEKEROĞLU, Gülten “Enzimatik Yolla Yüzey Aktif Maddelerin Üretimi ve Özelliklerinin İncelenmesi
TAŞDEMİR (KESEN), Songül. “Olivex Muamelesi ile Zeytinyağı Veriminin Arttırılması ve Kalitenin İyile
ÇİFTÇİ, Ozan Nazım. “Enzimatik Metodla Pirina Yağının Gliserolisizi”
Hasene Keskin, Yüksek lisans tezi: ‘Enzyme catalyzed synthesis of low calorie triglycerides’ (2011).
Hasene Keskin
Mucuk, N,  Yüksek Lisans Tezi. Enzymatic production of 2-monoacylglycerol from olive pomace oil, 2014.

Doctoral/Expertise Theses
Year
Subject
Name of Student
Ozan Nazım Çiftçi
Hasene Keskin, Doktora tezi: ‘Enzymatic synthesis and characterization of amino acid and fatty acid enriched olive pomace oil’

Projects
Year
Subject
Establishment
2013 - 2015
Rafine Edilmiş Pirina Yağına Enzimatik Yöntemle Hidrofobik ve Esansiyel Amino Asit Bağlayarak Modifiye Yağ Üretilmesi ve Karakterizasyonu
1001-TÜBİTAK-
2009
PRİNA YAĞINDAN ENZİMATİK İNTERESTERİFİKASYON İLE KAKAO YAĞI BENZERİ YAĞ ÜRETİLMESİ
Gaziantep Üniversitesi Araştırma Fonu
2003
Pirina Yağında Asitliğin Düşürülmesi
Gaziantep Üniversitesi Araştırma Fonu
2001
Enzim Muamelesi ile Zeytinyağı Veriminin Artırılması ve Kalitesinin İyileştirilmesi
Gaziantep Üniversitesi Araştırma Fonu
2000
Enzimatik Metodla Yüzey Aktif Maddelerin Elde Edilmesi ve Uygulanması
Gaziantep Üniversitesi Araştırma Fonu
1992
Plazma Kolinesterazının Ayrışması ve Yeniden Yapılanması
Gaziantep Üniversitesi Araştırma Fonu
Design ~GAÜN WebTeam