M.Sc Theses Supervised |
|||
Year |
Subject |
Name of Student |
|
Improving Olive Oil Yield and Quality Parameters by Using Olivex. | Kesen, Taşdemir, S. | ||
Production and Characterization of Enzymatically Produced Surfactants. | Şekeroğlu, G. | ||
Effect of Ozon Treatment on the Shelf-life of Wheat Products. | Uzun, H. | ||
Kaynak, E.G |
Doctoral/Expertise Theses |
|||
Year |
Subject |
Name of Student |
|
Effects of Pectin and Guar Gum on Food Protein Functionality. | Alben, E. | ||
Uzun H. |
Projects |
|||
Year |
Subject |
Establishment |
|
2007 | 7. PROTEİNLERİN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİNE OZONUN ETKİSİ. | TÜBİTAK-TOVAG | |
2005 | 6. PROTEİN-HİDROKOLLOİD SİSTEMLERİNDE FONKSİYONEL VE REOLOJİK ÖZELLİKLER. | TÜBİTAK-TOVAG | |
2003 | 5. KURU ISITMA İŞLEMI UYGULANAN NIŞASTA-ZAMK KARIŞIMININ JELATINIZASYON VE ÇIRIŞ ÖZELLIKLERI. | GAZIANTEP ÜNIVERSITESI BAP | |
2000 | 4. GIDA PROTEINLERININ YAPISAL DEĞIŞIMININ KALITEYE OLAN ETKISI. | GAZIANTEP ÜNIVERSITESI BAP | |
1999 | 2. ENZIM MUAMELESI ILE ZEYTINYAĞI VERIMININ ARTIRILMASI VE KALITESININ İYILEŞTIRILMESI | GAZIANTEP ÜNIVERSITESI BAP | |
1999 | 3. ENZIMATIK METOTLA YÜZEY AKTIF MADDELERIN ELDE EDILMESI VE UYGULANMASI. | GAZIANTEP ÜNIVERSITESI BAP | |
1997 | 1. PEYNIRALTI SERUMUNDAN PROTEIN ELDESI VE GIDA MADDELERINDE KULLANIMI. | GAZIANTEP ÜNIVERSITESI BAP |