Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
Prof.Dr. ESRA İBANOĞLU
HOMEPAGEFACULTY OF ENGINEERINGDEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING
Research Interests
M.Sc Theses Supervised
Year
Subject
Name of Student
Improving Olive Oil Yield and Quality Parameters by Using Olivex.
Kesen, Taşdemir, S.
Production and Characterization of Enzymatically Produced Surfactants.
Şekeroğlu, G.
Effect of Ozon Treatment on the Shelf-life of Wheat Products.
Uzun, H.
Kaynak, E.G

Doctoral/Expertise Theses
Year
Subject
Name of Student
Effects of Pectin and Guar Gum on Food Protein Functionality.
Alben, E.
Uzun H.

Projects
Year
Subject
Establishment
2007
7. PROTEİNLERİN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİNE OZONUN ETKİSİ.
TÜBİTAK-TOVAG
2005
6. PROTEİN-HİDROKOLLOİD SİSTEMLERİNDE FONKSİYONEL VE REOLOJİK ÖZELLİKLER.
TÜBİTAK-TOVAG
2003
5. KURU ISITMA İŞLEMI UYGULANAN NIŞASTA-ZAMK KARIŞIMININ JELATINIZASYON VE ÇIRIŞ ÖZELLIKLERI.
GAZIANTEP ÜNIVERSITESI BAP
2000
4. GIDA PROTEINLERININ YAPISAL DEĞIŞIMININ KALITEYE OLAN ETKISI.
GAZIANTEP ÜNIVERSITESI BAP
1999
2. ENZIM MUAMELESI ILE ZEYTINYAĞI VERIMININ ARTIRILMASI VE KALITESININ İYILEŞTIRILMESI
GAZIANTEP ÜNIVERSITESI BAP
1999
3. ENZIMATIK METOTLA YÜZEY AKTIF MADDELERIN ELDE EDILMESI VE UYGULANMASI.
GAZIANTEP ÜNIVERSITESI BAP
1997
1. PEYNIRALTI SERUMUNDAN PROTEIN ELDESI VE GIDA MADDELERINDE KULLANIMI.
GAZIANTEP ÜNIVERSITESI BAP
Design ~GAÜN WebTeam