Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
Prof.Dr. AHMET KAYA
HOMEPAGEFACULTY OF ENGINEERINGDEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING
Research Interests
M.Sc Theses Supervised
Year
Subject
Name of Student
2006 - 2008
Pirinç-mısır bazlı glütensiz makarnaların viskoelastik özellikleri
Dilek BÜYÜKBEŞE
1999 - 2001
Cooking and textural properties of spaghetti
Nesli SÖZER
1998 - 2000
Stability of butter oils
Oya ÖZBAYRAM

Doctoral/Expertise Theses
Year
Subject
Name of Student
2009 - 2014
Süt yağı fraksiyonlarının fiziksel ve kimyasal özellikleri
Dilek BÜYÜKBEŞE
2008 - 2014
Investigation of fat bloom mechanism in dark chocolate
Gülten ŞEKEROĞLU
2001 - 2006
Rheological behavior of spaghetti enriched with resistant starch
Nesli SÖZER

Projects
Year
Subject
Establishment
2013
SÜT YAĞI FRAKSİYONLARININ FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
SANTEZ
2010
ÇİKOLATA ÜRÜNLERİNDE FAT-BLOOM PROBLEMİNİN ÖNLENMESİ
SANTEZ
2010
GIDA ARAŞTIRMA GELİŞTİRME MERKEZİ KURULMASI
DPT
2008
GLUTENSIZ MAKARNA ÜRETIMI VE VISKOELASTIK ÖZELLIKLERI
TÜBİTAK
2007
BESINSEL LIF KATKILI MAKARNA ÜRETIMI
TÜBİTAK

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam