M.Sc Theses Supervised |
|||
Year |
Subject |
Name of Student |
|
2016 - .... | Hakkı Bilgin | ||
2015 - ... | Kübra Atacan | ||
2015 - .... | Süheyla İlgün Biltekin | ||
2014 - 2017 | “The
Stability of Apigenidinin in Maize Porridge”
| Filiz Hazal | |
2014 - 2017 | Nagehan Çoşkun |
Projects |
|||
Year |
Subject |
Establishment |
|
2016 - 2016 | YABANMERSİNİ VE ÇİLEK SUYU KONSANTRELERİ ÜZERİNE PÜSKÜRTMELİ KURUTMA PARAMETRELERİNİN ETKİLERİ | GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, BAP BİRİMİ | |
2015 - 2018 | INNOVATIVE AND ECO-SUSTAINABLE PROCESSING AND PACKAGING FOR SAFE, HIGH QUALITY AND HEALTHY ORGANIC BERRY PRODUCTS | FP7 PROJESİ | |
2013 - 2015 | RAFİNE EDİLMİŞ PİRİNA YAĞINA ENZİMATİK YÖNTEMLE HİDROFOBİK VE ESANSİYEL AMİNO ASİD BAĞLAYARAK MODİFİYE YAĞ ÜRETİLMESİ VE KARAKTERİZASYONU | 1001-TUBİTAK BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA PROJESİ, PROJE NO: 113M471 | |
2012 - 2013 | PORTAKAL İŞLEME ATIKLARINDAN YEŞİL EKSTRAKSİYON TEKNİKLERİ İLE LİMONENE EKTRAKSİYONU | GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, BAP BİRİMİ | |
2010 - 2013 | TRAINING REQUIREMENTS AND CAREERS FOR KNOWLEDGE-BASED FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY IN EUROPE | FP7 PROJESİ | |
2010 - 2011 | ENZİMATİK İNTERESTERİFİKASYON İLE MENENGİÇ MEYVE YAĞINDAN DÜŞÜK KALORİLİ- SÜRÜLEBİLİR YAĞ ÜRETİLMESİ | GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, BAP BİRİMİ |