Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
Asst.Prof.Dr. DERYA KOÇAK YANIK
HOMEPAGEFACULTY OF ENGINEERINGDEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING
Research Interests
M.Sc Theses Supervised
Year
Subject
Name of Student
2016 - ....
Hakkı Bilgin
2015 - ...
Kübra Atacan
2015 - ....
Süheyla İlgün Biltekin
2014 - 2017
“The Stability of Apigenidinin in Maize Porridge”
Filiz Hazal
2014 - 2017
Nagehan Çoşkun

Projects
Year
Subject
Establishment
2016 - 2016
YABANMERSİNİ VE ÇİLEK SUYU KONSANTRELERİ ÜZERİNE PÜSKÜRTMELİ KURUTMA PARAMETRELERİNİN ETKİLERİ
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, BAP BİRİMİ
2015 - 2018
INNOVATIVE AND ECO-SUSTAINABLE PROCESSING AND PACKAGING FOR SAFE, HIGH QUALITY AND HEALTHY ORGANIC BERRY PRODUCTS
FP7 PROJESİ
2013 - 2015
RAFİNE EDİLMİŞ PİRİNA YAĞINA ENZİMATİK YÖNTEMLE HİDROFOBİK VE ESANSİYEL AMİNO ASİD BAĞLAYARAK MODİFİYE YAĞ ÜRETİLMESİ VE KARAKTERİZASYONU
1001-TUBİTAK BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA PROJESİ, PROJE NO: 113M471
2012 - 2013
PORTAKAL İŞLEME ATIKLARINDAN YEŞİL EKSTRAKSİYON TEKNİKLERİ İLE LİMONENE EKTRAKSİYONU
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, BAP BİRİMİ
2010 - 2013
TRAINING REQUIREMENTS AND CAREERS FOR KNOWLEDGE-BASED FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY IN EUROPE
FP7 PROJESİ
2010 - 2011
ENZİMATİK İNTERESTERİFİKASYON İLE MENENGİÇ MEYVE YAĞINDAN DÜŞÜK KALORİLİ- SÜRÜLEBİLİR YAĞ ÜRETİLMESİ
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, BAP BİRİMİ
Design ~GAÜN WebTeam