Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
Asst.Prof.Dr. GÜLTEN ŞEKEROĞLU
HOMEPAGEFOOD TECHNOLOGY PROGRAMME
Research Interests
Projects
Year
Subject
Establishment
2011
SÜT YAĞI FRAKSİYONLARININ FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ-SANTEZ PROJESİ-YARDIMCI ARAŞTIRMACI OLARAK GÖREV ALIYOR-PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ: PROF.DR. AHMET KAYA
ŞÖLEN ÇİKOLATA GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ,- -T.C. SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI
2009
ALTYAPI-YARDIMCI ARAŞTIRMACI OLARAK GÖREV ALIYOR-PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ PROF.DR. AHMET KAYA-
DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI
2008
ÇİKOLATA ÜRÜNLERİNDE GÖRÜLEN FAT BLOOM PROBLEMİNİN ÖNLENMESİ-SANTEZ PROJESI-DOKTORA ÖĞRENCISI OLARAK-PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ: PROF.DR.AHMET KAYA
ŞÖLEN ÇİKOLATA GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - -T.C. SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI
2000
ENZIMATIK METOTLA YÜZEY AKTIF MADDELERIN ELDE EDILMESI VE UYGULANMASI-ARAŞTIRMA FONU PROJE NO: MF-99.03
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
Design ~GAÜN WebTeam