M.Sc Theses Supervised |
|||
Year |
Subject |
Name of Student |
|
2006 - 2008 | Pirinç-mısır bazlı
glütensiz makarnaların viskoelastik özellikleri
| Dilek BÜYÜKBEŞE | |
1999 - 2001 | Cooking and textural
properties of spaghetti
| Nesli SÖZER | |
1998 - 2000 | Stability of butter oils
| Oya ÖZBAYRAM |
Doctoral/Expertise Theses |
|||
Year |
Subject |
Name of Student |
|
2009 - 2014 | Süt yağı
fraksiyonlarının fiziksel ve kimyasal özellikleri
| Dilek BÜYÜKBEŞE | |
2008 - 2014 | Investigation of fat
bloom mechanism in dark chocolate
| Gülten ŞEKEROĞLU | |
2001 - 2006 | Rheological behavior of
spaghetti enriched with resistant starch
| Nesli SÖZER |
Projects |
|||
Year |
Subject |
Establishment |
|
2013 | SÜT YAĞI FRAKSİYONLARININ FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ | SANTEZ | |
2010 | ÇİKOLATA ÜRÜNLERİNDE FAT-BLOOM PROBLEMİNİN ÖNLENMESİ | SANTEZ | |
2010 | GIDA ARAŞTIRMA GELİŞTİRME MERKEZİ KURULMASI | DPT | |
2008 | GLUTENSIZ MAKARNA ÜRETIMI VE VISKOELASTIK ÖZELLIKLERI | TÜBİTAK | |
2007 | BESINSEL LIF KATKILI MAKARNA ÜRETIMI | TÜBİTAK |