Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
Prof.Dr. HÜSEYİN BOZKURT
HOMEPAGEDEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING
Research Interests
M.Sc Theses Supervised
Year
Subject
Name of Student
2017 - -
ZINA ALAJIL ALSLIBI
2016 - 2017
Ribin Anwer MAHMMOD
2016 - -
Selma Kulpu
2015 - 2017
Sultan Can
2014 - 2015
Selcen Semerciöz
2011 - -
Cüneyt Gökçe
2009 - 2011
Didem Demiröz
2009 - 2014
Ahmet Şahan
2007 - 2010
Anıl Uzun
2005 - 2006
The effects of natural antioxidants on the biogenic amines during the ripening of sucuk
Seçil KARABACAK

Doctoral/Expertise Theses
Year
Subject
Name of Student
2013 - -
Yasemin Çelebi Sezer
2012 - -
Anıl Uzun Özcan
2010 - -
Songül Şahin Ercan

Projects
Year
Subject
Establishment
2015 - 2017
AKTİF FİLM İLE PAKETLENEN SUCUKLARDAKİ DEĞİŞİMLERİN İNCELENMESİ
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ BAP
2014 - 2015
ANTEPFISTIĞI ARTIKLARINDAN DRAJE ELDESİ VE ÜRETİM KOŞULLARININ BELİRLENMESİ
TÜBİTAK
2014 - 2017
DOĞRUDAN TÜKETİME UYGUN OLMAYAN CEVİZ ÇEŞİTLERİNİN REÇEL YAPIMINA UYGUNLUĞUNUN ARAŞTIRILMASI
T.C. GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI TARIMSAL ARAŞTIRMALAR VE POLİTİKALAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
2014 - -
İNOVASYON EKOSİSTEMİNDE YAPILACAK MİKRO NAKİT ENJEKSİYONLARININ İNOVASYON VE EKONOMİYE KAZANDIRILMASI
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ BAP
2014 - 2017
HİBRİT PİŞİRME İŞLEMİNİN ETİN KALİTE VE GÜVENLİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ BAP
2013 - 2015
SULAMANIN ANTEPFISTIĞI MEYVELERİNİN AROMASI VE BESİN İÇERİĞİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ
T.C. GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI TARIMSAL ARAŞTIRMALAR VE POLİTİKALAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
2012 - 2013
GAZİANTEP İLİ FİLAMENTLİ ALGLERİN EKOLOJİK ÖZELLİKLERİ VE BİYOMARKIR POTANSİYELLERİNİN ARAŞTIRILMASI
TÜBİTAK
2012 - 2014
GELİŞTİRİLMİŞ EV TİPİ HİBRİD (KONVANSİYONEL-MİKRODALGA) FIRINDA GIDA KURUTMA PARAMETRELERİNİN İNCELENMESİ
SANAYİ BAKANLIĞI-SANTEZ
2012 - 2014
SİLAJ PAKETLENMESİ İÇİN BARİYER ÖZELLİKLİ AMBALAJ FİLMLERİN GELİŞTİRİLMESİ
TÜBİTAK
2012 - 2014
OZON UYGULAMASIYLA GÜVENİLİR ANTEP FISTIĞI ÜRETİM KOŞULLARININ BELİRLENMESİ
TÜBİTAK
2011 - 2013
ANTİMİKROBİYAL VE BARİYER ÖZELLİKLİ VAKUM PAKET FİLMLERİN GELİŞTİRİLMESİ
TÜBİTAK
2011 - 2012
OZON UYGULAMASİ İLE GÜVENİLİR VE KALİTELİ ANTEPFİSTİĞİ ÜRETİMİ
İPEKYOLU KALKİNMA AJANSİ
2010 - 2013
BİYOJEN AMİN OLUŞUMUN AZALTILMASI
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ BAP
2009 - 2011
TRACK-FAST “TRAİNİNG REQUİREMENTS AND CAREERS FOR KNOWLEDGE-BASED FOOD SCİENCE AND TECHNOLOGY İN EUROPE
FP-7
2009 - 2010
YAŞ MEYVE VE SEBZELER İÇİN AKTİF AMBALAJLARIN GELİŞTİRİLMESİ
TÜBİTAK
2008 - 2009
TEKSTİL FABRİKA ATIK SULARINDAKİ BOYALARIN (RED 120 VE YELLOW 81) ARITIMI
TÜBİTAK
2007 - 2007
FONKSİYONEL NAR ÇAYI ÜRETİMİ” KOSGEB GAZİANTEP TEKMER MÜDÜRLÜĞÜNCE DESTEKLENEN PROJE NO: 40, 2007.
GÖKMA ÇİKOLATA
2007 - 2012
MONİQA NO-E: TOWARD HARMONİSATİON OF ANALYTİCAL METHODS FOR MONİTORİNG QUALİTY AND SAFETY İN THE FOOD SUPPLY CHAİN
FP-6
2006
REDUCTION OF HARMFUL PRODUCTS FORMED DURING RIPENING OF SUCUK
UNIVERSITY OF GAZIANTEP
2005
GAP tarımsal ürünlerinde Pestisit ve PAH kalıntılarının araştırılması Avrupa Bir
DPT "DEVLET PLANLAMA TEŞKILATI"
2001
Türk sucuğu ve acı biber salçasının kalitesi, raf-ömrü ve güvenirliklerinin araştırılması
GAZIANTEP ÜNIVERSITESI
Design ~GAÜN WebTeam