Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
Asst.Prof.Dr. BANU KOÇ
HOMEPAGEGASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Research Interests
M.Sc Theses Supervised
Year
Subject
Name of Student
2016 - 2017
Ayşenur Akkaya

Projects
Year
Subject
Establishment
2015
MIKROBIYAL TRANSGLUTAMINAZ ENZIMININ ULTRASONIK PÜSKÜRTMELI-DONDURARAK KURUTULMASIİŞLEMININ OPTIMIZASYONU VE DEPOLAMA STABILITESININ BELIRLENMESI
TÜBİTAK-3501- KARİYER GELİŞTİRME PROGRAMI
2011 - 2012
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ NACİ TOPÇUOĞLU MESLEK YÜKSEKOKUL MERKEZ LABORATUVARI
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJESİ
2011 - 2014
PÜSKÜRTMELİ KURUTMADA SÜREKLİ FAZ VE DAMLACIKTA ISI-KÜTLE VE MOMENTUM TRANSFERİNİN EŞ ZAMANLI OLARAK MODELLENMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİ, BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJESİ
2010 - 2013
ZEYTİNYAĞININ PÜSKÜRTMELİ KURUTMA YÖNTEMİ İLE MİKROENKAPSÜLASYONUNUN D-OPTİMAL DİZAYN İLE OPTİMİZASYONU
EGE ÜNİVERSİTESİ, BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJESİ
2009 - 2011
PASTÖRİZE SIVI YUMURTANIN PÜSKÜRTMELİ KURUTUCUDA OPTİMUM KURUTMA KOŞULLARININ BELİRLENMESİ, MİKROENKAPSÜLASYONU VE MİKROENKAPSÜLASYON İŞLEMİNİN YUMURTA TOZUNUN DEPOLAMA STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
EBİLTEM
2008 - 2010
PASTÖRİZE SIVI YUMURTANIN PÜSKÜRTMELİ KURUTMA YÖNTEMİ İLE OPTİMUM KURUTMA KOŞULLARININ BELİRLENMESİ VE MİKROENKAPSÜLASYONU
TÜBİTAK-TOVAG
2007 - 2008
PÜSKÜRTMELİ KURUTMA İŞLEM KOŞULLARININ YOĞURT TOZUNUN FONKSİYONELLİĞİ VE KALİTESİ ÜZERİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ VE YOĞURT TOZUNUN DEPOLAMA STABİLİTESİNİN ARAŞTIRILMASI
TÜBİTAK TOVAG
2006 - 2008
PÜSKÜRTMELİ KURUTMA YÖNTEMİ İLE YOĞURT TOZU ÜRETİM KOŞULLARININ OPTİMİZASYONU
EGE ÜNİVERSİTESİ, BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJESİ

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam