M.Sc Theses Supervised |
|||
Year |
Subject |
Name of Student |
|
2016 - 2017 | Ayşenur Akkaya |
Projects |
|||
Year |
Subject |
Establishment |
|
2015 | MIKROBIYAL TRANSGLUTAMINAZ ENZIMININ ULTRASONIK PÜSKÜRTMELI-DONDURARAK KURUTULMASIİŞLEMININ OPTIMIZASYONU VE DEPOLAMA STABILITESININ BELIRLENMESI | TÜBİTAK-3501- KARİYER GELİŞTİRME PROGRAMI | |
2011 - 2012 | GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ NACİ TOPÇUOĞLU MESLEK YÜKSEKOKUL MERKEZ LABORATUVARI | GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJESİ | |
2011 - 2014 | PÜSKÜRTMELİ KURUTMADA SÜREKLİ FAZ VE DAMLACIKTA ISI-KÜTLE VE MOMENTUM TRANSFERİNİN EŞ ZAMANLI OLARAK MODELLENMESİ | EGE ÜNİVERSİTESİ, BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJESİ | |
2010 - 2013 | ZEYTİNYAĞININ PÜSKÜRTMELİ KURUTMA YÖNTEMİ İLE MİKROENKAPSÜLASYONUNUN D-OPTİMAL DİZAYN İLE OPTİMİZASYONU | EGE ÜNİVERSİTESİ, BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJESİ | |
2009 - 2011 | PASTÖRİZE SIVI YUMURTANIN PÜSKÜRTMELİ KURUTUCUDA OPTİMUM KURUTMA KOŞULLARININ BELİRLENMESİ, MİKROENKAPSÜLASYONU VE MİKROENKAPSÜLASYON İŞLEMİNİN YUMURTA TOZUNUN DEPOLAMA STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ | EBİLTEM | |
2008 - 2010 | PASTÖRİZE SIVI YUMURTANIN PÜSKÜRTMELİ KURUTMA YÖNTEMİ İLE OPTİMUM KURUTMA KOŞULLARININ BELİRLENMESİ VE MİKROENKAPSÜLASYONU | TÜBİTAK-TOVAG | |
2007 - 2008 | PÜSKÜRTMELİ KURUTMA İŞLEM KOŞULLARININ YOĞURT TOZUNUN FONKSİYONELLİĞİ VE KALİTESİ ÜZERİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ VE YOĞURT TOZUNUN DEPOLAMA STABİLİTESİNİN ARAŞTIRILMASI | TÜBİTAK TOVAG | |
2006 - 2008 | PÜSKÜRTMELİ KURUTMA YÖNTEMİ İLE YOĞURT TOZU ÜRETİM KOŞULLARININ OPTİMİZASYONU | EGE ÜNİVERSİTESİ, BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJESİ |