Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
GIDA TEKNOLOJİSİ 
HOMEPAGE
Course Details
Course Title
BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ
Code
NMGİ502
Course Info
Yağlı Tohumlara Uygulanan Ön İşlemler,YağEkstraksiyonu,Müsilaj-Asitlik Giderme (Nötralizasyon),Asitlik Giderme (Nötralizasyon)-Ağartma ,Ağartma-Koku Giderme (Deoderizasyon),Vinterizasyon,Margarin Üretiminde Kullanılan Hammaddeler-Kompozisyon,Emülsiyonlaştırma,Soğutma ve İşleme-Dinlendirme ve Paketleme,Zeytin Ön İşlemleri,FazAyırma,Tortu ve Karasuyun Ayrılması,Zeytinyağı Süzme (Filtreleme)
Credit
4
ECTS
5

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam