Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
GIDA TEKNOLOJİSİ 
HOMEPAGE
Course Details
Course Title
HAZIR YEMEK SİSTEMLERİ
Code
NMGİ409
Course Info
Bu ders kapsamında, Hazır yemek endüstrisi, tarihsel gelişim ve sınıflandırılması, hazır yemek endüstrisinde geleneksel ve modern uygulamalar; Toplu Beslenme Sistemi ve yönetimi, stratejik planlama,temel işlemleri ve organizasyon;prosesin temel tanımlanması,bütçe planlanması ve kontrolü;satınalma;depolama ve tedarikçi zinciri yönetimi; menü ve üretim planlaması ile materyal kontrolü;iş gücü planlaması, personel kriterlerinin tanımlanması,personel eğitimi, üretim servis alanı tasarım ve donanım prensipleri;işçi sağlığı ve uygun çalışma koşullarının sağlanması; sanitasyon; gıda güvenliği sistemi; kalite yönetim sistemi konuları ele alınacaktır.
Credit
2
ECTS
3

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam