Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
GIDA TEKNOLOJİSİ 
HOMEPAGE
Course Details
Course Title
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ
Code
NMGİ122
Course Info
Gıdalarda Mikrobiyal Bulaşma Kaynaklarını Incelemek,Gıdalardaki Mikroorganizmaları Incelemek,Mikrobiyal gelişmeyi etkileyen iç faktörleri incelemek,Gıdalarda indikatör mikroorganizmaları incelemek, Gıda kaynaklı mikrobiyal hastalıkları incelemek,,Mikrobiyalkontaminasyonkontrolu yapmak Mikroorganizmaların uzaklaştırılmasını incelemek ,Mikrobiyal gelişmenin engellenmesini incelemek Mikrorganizmaların öldürülmesini incelemek,Et ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek,Süt ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek,Yumurta ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek,Meyve sebze ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek,Konservelerde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek ,Tahıl ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek ,Fermente alkollü içeceklerde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek
Credit
5
ECTS
5

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam