Course Title |
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ |
Code |
NMGİ122 |
Course Info |
Gıdalarda Mikrobiyal Bulaşma Kaynaklarını Incelemek,Gıdalardaki Mikroorganizmaları Incelemek,Mikrobiyal gelişmeyi etkileyen iç faktörleri incelemek,Gıdalarda indikatör mikroorganizmaları incelemek, Gıda kaynaklı mikrobiyal hastalıkları incelemek,,Mikrobiyalkontaminasyonkontrolu yapmak Mikroorganizmaların uzaklaştırılmasını incelemek ,Mikrobiyal gelişmenin engellenmesini incelemek Mikrorganizmaların öldürülmesini incelemek,Et ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek,Süt ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek,Yumurta ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek,Meyve sebze ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek,Konservelerde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek ,Tahıl ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek ,Fermente alkollü içeceklerde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek |
Credit |
5 |
ECTS |
5 |