Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
COOKİNG PROGRAME 
HOMEPAGE
Announcements / Documents
Course Details
Course Title
MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ
Code
GMAŞK 122
Course Info
Mutfakta yemeklerin kalite kontrolü. Besin hazırlama ve pişirmede hijyen. Yemeklerden numune alma, mutfakta hizmetlerin kalitesini değerlendirme. Gıda maddelerinin depo giriş –çıkış kontrolleri. Depoların fiziki özelliklerini planlaması, depoların ısı kontrolleri. İşlenmemiş yiyeceklerin depolanması. Hazırlanmış yiyeceklerin depolanması, donmuş gıdaların depolanması. Besinlerin tuzlanarak, soğutma ve dondurma yöntemiyle saklanması.
Credit
5
ECTS
5

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam