Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
COOKİNG PROGRAME 
HOMEPAGE
Announcements / Documents
Course Details
Course Title
YİYECEK- İÇECEK SERVİSİ
Code
GMAŞK 005
Course Info
Kahvaltı servis metotları. Restorantın uygulanacak servis metotları. Bardaki servis metotları. Sos araç-gereçleri, sos çeşitleri. Banketin servis şekli. Kahvaltı kuveri ve büfesi. Kahvaltı çeşitleri, servisi ve servis kapanışı. Soğuk ve sıcak başlangıçlar, servisi. Hamur işleri ve salatalar. Ana yemek, meyve ve tatlı servisi.
Credit
4
ECTS
5

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam