Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
COOKİNG PROGRAME 
HOMEPAGE
Announcements / Documents
Course Details
Course Title
PİŞİRME YÖNTEMLERİ-II
Code
GMAŞK 231
Course Info
Ön hazırlıklar. Izgara et yemekleri. Steaming (buharda pişirme), sauting (az yağda pişirme, shallow fat frying (sığ yağda pişirme) ve hazırlık yöntemleri. Deep fat frying (derin yağ- bol yağda pişirme).  Yiyecekleri Poaching (80-90 Derecede Isınmış Suda Pişirme)  pişirme.Yiyecekleri Braising pişirme. Etleri füme pişirme. Gratinating pişirme. Fırında (Roti) pişirme.
Credit
4
ECTS
7

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam