Course Title |
PİŞİRME YÖNTEMLERİ |
Code |
İTOİH 214 |
Course Info |
Mutfağın hiyerşik yapıya göre yönetim şeması ve mutfak bölümlerindeki çalışanların iş ve görev tanımları,Entremetier (Garnitür, çorba, yumurta, Garde manger (soğuk mutfak ) , Pastry (pastane),,Kasaphane , Yerel Mutfak, Chef Tournantın ) ,Mutfağın hiyerşik yapıya göre yönetim şeması ve mutfak bölümlerindeki çalışanların iş ve görev tanımları,Entremetier (Garnitür, çorba, yumurta, Garde manger (soğuk mutfak ) , Pastry (pastane), Kasaphane , Yerel Mutfak, Chef Tournantın,Jülienne, Brunoise, Jardiniére, Macedoine şekillerde doğrama yapmak/yaptırmak ,,Mire poix, Paysanne ,,Batonnets, Vichy, ve diğer şekillerde doğrama yapmak/yaptırmak |
Credit |
4 |
ECTS |
6 |