Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
CATERING SERVICES 
HOMEPAGE
Course Details
Course Title
PİŞİRME YÖNTEMLERİ
Code
İTOİH 214
Course Info
Mutfağın hiyerşik yapıya göre yönetim şeması ve mutfak bölümlerindeki çalışanların iş ve görev tanımları,Entremetier (Garnitür, çorba, yumurta, Garde manger (soğuk mutfak ) , Pastry (pastane),,Kasaphane , Yerel Mutfak, Chef Tournantın ) ,Mutfağın hiyerşik yapıya göre yönetim şeması ve mutfak bölümlerindeki çalışanların iş ve görev tanımları,Entremetier (Garnitür, çorba, yumurta, Garde manger (soğuk mutfak ) , Pastry (pastane), Kasaphane , Yerel Mutfak, Chef Tournantın,Jülienne,  Brunoise, Jardiniére, Macedoine şekillerde doğrama yapmak/yaptırmak ,,Mire poix, Paysanne ,,Batonnets, Vichy, ve diğer şekillerde doğrama yapmak/yaptırmak
Credit
4
ECTS
6

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam