Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
CATERING SERVICES 
HOMEPAGE
Course Details
Course Title
MUTFAK ÜRÜNLERİ
Code
İTOİH 206
Course Info
Sebze ve meyve garnitürleri hazırlama, Karbonhidratlı ve et garnitürleri hazırlama,Berrak ve koyu kıvamlı çorbaları hazırlama,Milli ve özel çorbalar hazırlama,Kahvaltılık yumurta hazırlama ,Kahvaltılık yumurta hazırlama,Kahvaltılık yiyecek –içecek hazırlama,Kahvaltılık yiyecek –içecek hazırlama,Sığır,dana,koyun,kuzu etini  kullanıma hazırlama,Sığır,dana,koyun,kuzu etini  kullanıma hazırlama,Kümes, av hayvanları ve sakatatları kullanıma hazırlama,Kümes, av hayvanları ve sakatatları kullanıma hazırlama,Su ürünlerini hazırlayıp pişirme,Su ürünlerini hazırlayıp pişirme
Credit
4
ECTS
6

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam