Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
CATERING SERVICES 
HOMEPAGE
Course Details
Course Title
PASTANE ÜRÜNLERİ
Code
İTOİH 202
Course Info
Ön Hazırlıklar /Basit Hamur ile Börekler Hazırlama, Ekmek Dekorları ,Ön Hazırlıklar / Milföy Hamuru Hazırlama Milföy Hamuru ile Yapılan Ürünler Ön Hazırlıklar / Ekmek Çeşitleri Hazırlama Poğaça /Çörek /Simit Çeşitleri ,Pizza Çeşitlerini Hazırlama Ön Hazırlıklar / Pişmiş Hamurdan Ürün Hazırlanması,Ön Hazırlıklar / Kek Çeşitleri Hazırlama,Yaş Pasta Hazırlama,Ön Hazırlıklar / Kuru Pasta Hamurlarından Ürünler Hazırlamak,Sütlü Tatlılar ,Meyve Tatlıları,Özel Türk Tatlıları (Helva, Aşure vb.) Hazırlama,Dondurma ve Sorbe Çeşitleri,Uluslararası Mutfaklardan Tatlı Çeşitleri ,Ön Hazırlıklar,Tart, Tartölet, Pay ve Kiş ,Hazırlama,Ön Hazırlıklar,Şekerleme ile Süsleme,Çikolata ile Süsleme
Credit
4
ECTS
4

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam