Course Title |
PASTANE ÜRÜNLERİ |
Code |
İTOİH 202 |
Course Info |
Ön Hazırlıklar /Basit Hamur ile Börekler Hazırlama, Ekmek Dekorları ,Ön Hazırlıklar / Milföy Hamuru Hazırlama Milföy Hamuru ile Yapılan Ürünler Ön Hazırlıklar / Ekmek Çeşitleri Hazırlama Poğaça /Çörek /Simit Çeşitleri ,Pizza Çeşitlerini Hazırlama Ön Hazırlıklar / Pişmiş Hamurdan Ürün Hazırlanması,Ön Hazırlıklar / Kek Çeşitleri Hazırlama,Yaş Pasta Hazırlama,Ön Hazırlıklar / Kuru Pasta Hamurlarından Ürünler Hazırlamak,Sütlü Tatlılar ,Meyve Tatlıları,Özel Türk Tatlıları (Helva, Aşure vb.) Hazırlama,Dondurma ve Sorbe Çeşitleri,Uluslararası Mutfaklardan Tatlı Çeşitleri ,Ön Hazırlıklar,Tart, Tartölet, Pay ve Kiş ,Hazırlama,Ön Hazırlıklar,Şekerleme ile Süsleme,Çikolata ile Süsleme |
Credit |
4 |
ECTS |
4 |