Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 
HOMEPAGE
Announcements / Documents
TDP DUYURUSU 24 October 2017
STAJ DEFTERİ DUYURUSU 04 October 2017
MEZUNİYET TÖRENİ 15 June 2017
Course Details
Course Title
YÖRESEL MUTFAKLAR
Code
GMS308
Course Info
Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Ege, Marmara, İç Anadolu, Akdeniz ve Karadeniz Bölgelerinde yer alan şehirlerde uygulanan pişirme teknikleri, bu yörelerde kullanılan baharatlar, otlar, peynir türleri ile yapılan yemekler, et, sebze ve hamur yemekleri, balık yemekleri, çorbalar, diğer bölgelerle arasındaki temel farklar ve yemeklerin uygulamaları.
Credit
2
ECTS
3
Design ~GAÜN WebTeam