Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 
HOMEPAGE
Announcements / Documents
GSTM Final Programı 25 December 2017
TDP DUYURUSU 24 October 2017
STAJ DEFTERİ DUYURUSU 04 October 2017
MEZUNİYET TÖRENİ 15 June 2017
Course Details
Course Title
SERVİS SİSTEMLERİ
Code
GMS304
Course Info
A la Carte ve banket çalışma sistemleri; servis sistemlerinde görev alan personel, görevleri, ve özellikleri; yemek salonlarının tasarlanması ve dekorasyonu; masa yerleşimi ve uygun masa hazırlama teknikleri; servis sistemlerinde kullanılan araç ve gereçler; servis sistemlerine göre mönü planlama; gıda sektöründe takım çalışmasının önemi; müşteri memnuniyeti yönü ile farklı yiyecek servis sistemlerinin incelenmesi.
Credit
2
ECTS
3
Design ~GAÜN WebTeam