Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 
HOMEPAGE
Course Details
Course Title
MUTFAK UYGULAMA-3
Code
GSTM-301
Course Info
Uluslararası kabul görmüş temel büyük-küçükbaş hayvan eti işleme metotları, et yemekleri, etin bölümleri, etin marinasyon yöntem, teknik ve çeşitleri, et stok uygulamaları, et pişirme teknikleri, tavuk etinin bölümleri, tavuk eti işleme yöntem ve teknikleri, tavuk yemekleri, tavuk stok uygulamaları, balık temizleme, ayıklama ve fileto çıkarma, balık stok uygulamaları, et, tavuk ve balık yemeklerinin soslarının hazırlanması ve bu yemeklere uygun garnitür seçimi çalışmaları.
Credit
1+4
ECTS
5
Design ~GAÜN WebTeam