Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 
HOMEPAGE
Announcements / Documents
TDP DUYURUSU 24 October 2017
STAJ DEFTERİ DUYURUSU 04 October 2017
MEZUNİYET TÖRENİ 15 June 2017
Course Details
Course Title
GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ
Code
GMS208
Course Info
Yiyecek üretimi ve tüketiminin ekonomik, sosyal, politik ve kültürel açılardan tarihsel gelişim süreci içinde incelenmesi. Rönesans döneminden günümüze kadar Avrupa ve dünya kültürleri. Endüstri devriminden günümüze üretim sistemlerinin geçirdiği evrim. Yiyecek üretimi ve tüketimi ile ilgili olarak bireysel ve sosyal açılardan tüketici kalıpları gibi konuları içerir.
Credit
3
ECTS
4
Design ~GAÜN WebTeam