Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 
HOMEPAGE
Announcements / Documents
TDP DUYURUSU 24 October 2017
STAJ DEFTERİ DUYURUSU 04 October 2017
MEZUNİYET TÖRENİ 15 June 2017
Course Details
Course Title
MUTFAK UYGULMA-II
Code
GMS202
Course Info
Besinleri satın alma, hazırlama, pişirme ve saklama ilkeleri ve dikkat edilmesi gereken hususlar, Türk mutfak kültüründe çorbaların yeri ve önemi ile çorba çeşitliliği ,dünya mutfak kültüründe çorbaların yeri ve önemi ile çorba çeşitliliği, hamur malzemeleri, sebzeler ve sebze yemekleri, pirinç çeşitleri ve nişasta, menü çalışmalarını kapsamaktadır.
Credit
3
ECTS
5
Design ~GAÜN WebTeam