Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 
HOMEPAGE
Announcements / Documents
GSTM Final Programı 25 December 2017
TDP DUYURUSU 24 October 2017
STAJ DEFTERİ DUYURUSU 04 October 2017
MEZUNİYET TÖRENİ 15 June 2017
Course Details
Course Title
YEMEK PİŞİRME TEKNİKLERİ
Code
GMS106
Course Info
Temel doğrama teknikleri; julienne, mire poix, vichy, brunoisse, jordineirre, macedonie, matignan, peysone, batonets sticks, bouqet garnie, suda pişirme teknikleri, yağda pişirme teknikleri, kuru ısıda pişirme teknikleri, buharda pişirme teknikleri, etin bölümleri, deniz ürünleri, temel ekipmanlar, temel araç gereçler ve doğru kullanımı.
Credit
4
ECTS
6
Design ~GAÜN WebTeam