Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
FOOD QUALITY CONTROL AND ANALYSIS PROGRAM 
HOMEPAGE
Announcements / Documents
GKK_2019 sinav takvimi 23 October 2019
TBS-2019 sinav tarihi 23 October 2019
2017-2018 MUFREDATI 20 September 2017
Müfredatın Tamamı 09 November 2016
Course Details
Course Title
MICRIBIOLOGICAL QUALITY CONTROL AND ANALYSIS OF FOODS
Code
GKK020
Course Info
Mikrobiyolojik kalite kontrolünün önemi ve amacı, gıda kaynaklı hastalıklar, zehirlenmeler ve gıdalarda mikrobiyolojik bozulmalar ve kontrolleri, mikrobiyolojik standartlar, mikrobiyolojik analizler için örnekleme planının belirlenmesi, mikrobiyolojik analizler için örnek alınması ve örneklerin analize hazırlanması, mikrobiyolojik kalite kontrolde kullanılan test yöntemleri, çeşitli gıdaların mikrobiyolojik kontrolü (içme suyu, et, süt, meyve-sebze, konserve, tahıl, dondurulmuş ve hazır gıdalar), gıda işletmelerinde hijyen ve sanitasyon.
Credit
3
ECTS
3

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam