Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
FOOD QUALITY CONTROL AND ANALYSIS PROGRAM 
HOMEPAGE
Announcements / Documents
GKK_2019 sinav takvimi 23 October 2019
TBS-2019 sinav tarihi 23 October 2019
2017-2018 MUFREDATI 20 September 2017
Müfredatın Tamamı 09 November 2016
Course Details
Course Title
MILK AND MILK PRODUCTS ANALYSIS II
Code
GKK202
Course Info
Yoğurtların duyusal özellikleri, yoğurtların fiziksel özellikleri, yoğurdun kimyasal özellikleri, kremada duyusal analizler, kremada kimyasal analizler, tereyağında duyusal analizler, tereyağında kimyasal analizler, dondurmada duyusal analizler, dondurmada fiziksel analizler, dondurmada kimyasal analizler.
Credit
3
ECTS
4

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam