Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
FOOD QUALITY CONTROL AND ANALYSIS PROGRAM 
HOMEPAGE
Announcements / Documents
GKK_2019 sinav takvimi 23 October 2019
TBS-2019 sinav tarihi 23 October 2019
2017-2018 MUFREDATI 20 September 2017
Müfredatın Tamamı 09 November 2016
Course Details
Course Title
MEAT AND MEAT PRODUCTS ANALYSIS
Code
GKK208
Course Info
Taze etlerin duyusal özellikleri, taze etin fiziksel ve kimyasal özellikleri, dondurulmuş et ve ürünlerinin duyusal özellikleri, dondurulmuş et ve ürünlerinin fiziksel, kimyasal özellikleri, kanatlı etlerinin duyusal özellikleri, kanatlı etlerinin fiziksel ve kimyasal özellikleri, su ürünlerinin fiziksel ve kimyasal özellikleri, sucuklarda duyusal analizler, sucuğun kimyasal özellikleri, emülsiyon tipi et ürünlerinde duyusal analizler, emülsiyon tipi et ürünlerinin fiziksel ve kimyasal özellikleri, pastırmanın fiziksel ve kimyasal özellikleri, pastırmanın duyusal özellikleri, kavurmanın duyusal özellikleri, kavurmanın fiziksel ve kimyasal özellikleri, konserve tipi et ürünlerinin duyusal özellikleri, konserve tipi et ürünlerinin fiziksel ve kimyasal özellikleri.
Credit
4
ECTS
5

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam