Course Title |
MEAT AND MEAT PRODUCTS ANALYSIS |
Code |
GKK208 |
Course Info |
Taze etlerin duyusal özellikleri, taze etin fiziksel ve kimyasal özellikleri, dondurulmuş et ve ürünlerinin duyusal özellikleri, dondurulmuş et ve ürünlerinin fiziksel, kimyasal özellikleri, kanatlı etlerinin duyusal özellikleri, kanatlı etlerinin fiziksel ve kimyasal özellikleri, su ürünlerinin fiziksel ve kimyasal özellikleri, sucuklarda duyusal analizler, sucuğun kimyasal özellikleri, emülsiyon tipi et ürünlerinde duyusal analizler, emülsiyon tipi et ürünlerinin fiziksel ve kimyasal özellikleri, pastırmanın fiziksel ve kimyasal özellikleri, pastırmanın duyusal özellikleri, kavurmanın duyusal özellikleri, kavurmanın fiziksel ve kimyasal özellikleri, konserve tipi et ürünlerinin duyusal özellikleri, konserve tipi et ürünlerinin fiziksel ve kimyasal özellikleri.
|
Credit |
4 |
ECTS |
5 |