Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
FOOD QUALITY CONTROL AND ANALYSIS PROGRAM 
HOMEPAGE
Announcements / Documents
GKK_2019 sinav takvimi 23 October 2019
TBS-2019 sinav tarihi 23 October 2019
2017-2018 MUFREDATI 20 September 2017
Müfredatın Tamamı 09 November 2016
Course Details
Course Title
FRUIT-VEGETABLE AND FRUIT-VEGETABLE PRODUCTS ANALYSIS II
Code
GKK206
Course Info
Kurutulmuş meyve sebzelerde duyusal analizler, kurutulmuş meyve sebzelerde kükürt dioksit tayini, kurutulmuş meyve sebzelerde rutin fiziksel ve kimyasal analizler, kurutulmuş meyve sebzelerde mikotoksin analizleri, konserve ürünlerde duyusal analizler, konserve ürünlerde fiziksel analizler, konserve ürünlerde kutu kenet analizleri, konserve ürünlerde rutin fiziksel ve kimyasal analizler, dondurulmuş meyve sebzelerde duyusal analizler, peroksidaz tayini, dondurulmuş meyve sebzelerde rutin fiziksel kimyasal analizler, salçada duyusal analizler, salçada likopen ve karoten tayini, salçada renk tayini, salçada siyah leke tayini, tuz tayini, salçada rutin analizler.
Credit
3
ECTS
4

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam