Course Title |
FRUIT-VEGETABLE AND FRUIT-VEGETABLE PRODUCTS ANALYSIS II |
Code |
GKK206 |
Course Info |
Kurutulmuş meyve sebzelerde duyusal analizler, kurutulmuş meyve sebzelerde kükürt dioksit tayini, kurutulmuş meyve sebzelerde rutin fiziksel ve kimyasal analizler, kurutulmuş meyve sebzelerde mikotoksin analizleri, konserve ürünlerde duyusal analizler, konserve ürünlerde fiziksel analizler, konserve ürünlerde kutu kenet analizleri, konserve ürünlerde rutin fiziksel ve kimyasal analizler, dondurulmuş meyve sebzelerde duyusal analizler, peroksidaz tayini, dondurulmuş meyve sebzelerde rutin fiziksel kimyasal analizler, salçada duyusal analizler, salçada likopen ve karoten tayini, salçada renk tayini, salçada siyah leke tayini, tuz tayini, salçada rutin analizler.
|
Credit |
3 |
ECTS |
4 |