Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
FOOD QUALITY CONTROL AND ANALYSIS PROGRAM 
HOMEPAGE
Announcements / Documents
GKK_2019 sinav takvimi 23 October 2019
TBS-2019 sinav tarihi 23 October 2019
2017-2018 MUFREDATI 20 September 2017
Müfredatın Tamamı 09 November 2016
Course Details
Course Title
EDIBLE NUTS TECHNOLOGY
Code
GKK022
Course Info
Kuruyemiş endüstrisinde kullanılan hammaddeler ve özellikleri, kuruyemiş ürünlerinde kurutma yöntemleri, kurutmanın önemi, su aktivitesi ve mikroorganizmalarla ilişkileri, kurutma hataları, kuruyemişlerin üretim tekniklerinin ve üretimde kullanılan ekipmanların incelenmesi, kuruyemişlerde ambalajlama ve depolama teknikleri, kuruyemiş ürünlerinde kalite kontrol.
Credit
3
ECTS
3

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam