Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
FOOD QUALITY CONTROL AND ANALYSIS PROGRAM 
HOMEPAGE
Announcements / Documents
GKK_2019 sinav takvimi 23 October 2019
TBS-2019 sinav tarihi 23 October 2019
2017-2018 MUFREDATI 20 September 2017
Müfredatın Tamamı 09 November 2016
Course Details
Course Title
FRUIT-VEGETABLE AND FRUITVEGETABLE PRODUCTS- ANALYSIS I
Code
GKK205
Course Info
Taze meyve sebzelerde duyusal analizler, taze meyve sebzelerde suda çözünür kuru madde tayini, toplam asitlik tayini, taze meyve sebzelerde şeker tayini, taze meyve sebzelerde su aktivitesi tayini, taze meyve sebzelerde askorbik asit tayini, taze meyve sebzelerde pestisit tayini, taze meyve sebzelerde nitrit tayini, taze meyve sebzelerde ağır metal tayini, meyve suyunda duyusal analizler, meyve suyunda HMF tayini, meyve suyunda etanol tayini,  meyve suyunda viskozite tayini, meyve suyunda rutin fiziksel ve kimyasal analizler, meyve suyunda benzoik asit tayini
Credit
3
ECTS
5

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam