Course Title |
CEREAL AND CEREAL PRODUCTS ANALYSIS I |
Code |
GKK203 |
Course Info |
Tahıllardan numune alma, numune hazırlama, buğdayda yabancı madde miktarı tayini, buğdayda yabancı madde miktarı tayini, buğdayda hektolitre ağırlığı tayini, buğdayda bin tane ağırlığı tayini, buğdayda tane iriliği tayini, buğdayda tane sertliği tayini, buğdayda un verimi tayini, buğdayda nem tayini, buğdayda protein tayini, buğdayda kül tayini, buğdayda nişasta tayini, buğdayda düşme sayısı tayini, buğdayda sedimantasyon değeri tayini, buğdayda glüten tayini, buğdayda glüten indeks değeri tayini, buğday ununun duyusal özellikleri, buğday ununun kimyasal özellikleri, buğday ununun kimyasal özellikleri, buğday ununun fiziko kimyasal özellikleri.
|
Credit |
4 |
ECTS |
5 |