Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
FOOD QUALITY CONTROL AND ANALYSIS PROGRAM 
HOMEPAGE
Announcements / Documents
GKK_2019 sinav takvimi 23 October 2019
TBS-2019 sinav tarihi 23 October 2019
2017-2018 MUFREDATI 20 September 2017
Müfredatın Tamamı 09 November 2016
Course Details
Course Title
CEREAL AND CEREAL PRODUCTS ANALYSIS I
Code
GKK203
Course Info
Tahıllardan numune alma, numune hazırlama, buğdayda yabancı madde miktarı tayini, buğdayda yabancı madde miktarı tayini, buğdayda hektolitre ağırlığı tayini, buğdayda bin tane ağırlığı tayini, buğdayda tane iriliği tayini, buğdayda tane sertliği tayini, buğdayda un verimi tayini, buğdayda nem tayini, buğdayda protein tayini, buğdayda kül tayini, buğdayda nişasta tayini,  buğdayda düşme sayısı tayini,  buğdayda sedimantasyon değeri tayini, buğdayda glüten tayini, buğdayda glüten indeks değeri tayini, buğday ununun duyusal özellikleri, buğday ununun kimyasal özellikleri, buğday ununun kimyasal özellikleri, buğday ununun fiziko kimyasal özellikleri.  
Credit
4
ECTS
5

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam