Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
FOOD QUALITY CONTROL AND ANALYSIS PROGRAM 
HOMEPAGE
Announcements / Documents
GKK_2019 sinav takvimi 23 October 2019
TBS-2019 sinav tarihi 23 October 2019
2017-2018 MUFREDATI 20 September 2017
Müfredatın Tamamı 09 November 2016
Course Details
Course Title
FOOD CHEMISTRY
Code
GKK108
Course Info
Gıdaların bileşimini oluşturan besin öğeleri ve sınıflandırılmaları. Karbonhidratlar, proteinler, enzimler, vitaminler, lipitler, su ve mineral maddelerin özelliklerinin incelenmesi, sınıflandırılmaları, aroma ve lezzet bileşenlerinin incelenmesi. Gıdalarda doğal olarak bulunan toksik maddelerin özellikleri.
Credit
4
ECTS
4

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam