Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
FOOD TECHNOLOGY PROGRAM 
HOMEPAGE
Announcements / Documents
2017-2018 müfredatı 14 December 2019
TBS-2019 sinav tarihi 23 October 2019
2017-2018 MUFREDATI 20 September 2017
Atelier - Laboratory
Lab-1
Course Details
Course Title
SHELF LİFE OF FOODS
Code
GTE024
Course Info
Gıdalarda stabilite kavramı, raf ömrü tanımlamaları, gıda stabilitesinin gıda bileşenleri ve gıda tipine uygun olarak irdelenmesi, Gıdalarda temel muhafaza yöntemleri, gıdalarda mikrobiyolojik, fiziksel, kimyasal ve duyusal bozulma normları ve mekanizmaları, gıda bileşenlerinin degradasyonunu etkileyen mikrobiyolojik ve kimyasal faktörler ve interaksiyon mekanizmaları, gıdalarda raf ömrü kararlılığının sağlanması, yeni ürün geliştirmede stabilite stratejileri ve gıdalarda raf ömrü belirleme
Credit
3
ECTS
3

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam