Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
FOOD TECHNOLOGY PROGRAM 
HOMEPAGE
Announcements / Documents
2017-2018 müfredatı 14 December 2019
TBS-2019 sinav tarihi 23 October 2019
2017-2018 MUFREDATI 20 September 2017
Atelier - Laboratory
Lab-1
Course Details
Course Title
HONEY AND CANDIES ANALYSIS
Code
GTE013
Course Info
Balda Nem Tayini, Balda Renk Tayini, Balda HMF Tayini, Balda Diyastaz Aktivitesi Tayini, Balda Toplam Asitlik Tayini, Balda İnvert Şeker Tayini, Balda Sakkaroz Tayini, Şekerli Ürünlerin Duyusal Analizi, Şekerli Ürünlerde Pektin Tayini, Şekerli Ürünlerde Meyve Oranı Tayini, Şekerli Ürünlerde Rutin Analizler.
Credit
3
ECTS
3

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam