Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
FOOD TECHNOLOGY PROGRAM 
HOMEPAGE
Announcements / Documents
2017-2018 müfredatı 14 December 2019
TBS-2019 sinav tarihi 23 October 2019
2017-2018 MUFREDATI 20 September 2017
Atelier - Laboratory
Lab-1
Course Details
Course Title
SPECIAL FOOD PRODUCTS
Code
GTE005
Course Info
Bal işlenmesini kontrol etmek, pekmez üretimini kontrol etmek, çikolata üretimini kontrol etmek, lokum üretimini kontrol etmek, tahin helvası üretimini kontrol etmek, yumuşak şeker üretimini kontrol etmek, sert şeker üretimini kontrol etmek, ketçap ve mayonez üretimini kontrol etmek, toz halindeki gıda ürünleri üretimini kontrol etmek.
Credit
3
ECTS
3

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam