Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
FOOD TECHNOLOGY PROGRAM 
HOMEPAGE
Announcements / Documents
2017-2018 müfredatı 14 December 2019
TBS-2019 sinav tarihi 23 October 2019
2017-2018 MUFREDATI 20 September 2017
Atelier - Laboratory
Lab-1
Course Details
Course Title
MILK AND MILK PRODUCTS TECHNOLOGY II
Code
GTE202
Course Info
Geleneksel ve bulgar yöntemiyle beyaz peynir üretimi, kaşar peyniri üretimi, sade, meyveli ve aroma yoğurt üretimi, kefir, ayran üretimi, tereyağı teknolojisi, dondurma üretimi, süttozu ve koyulaştırılmış süt teknolojisi, yöresel peynirlerin üretimi
Credit
3
ECTS
5

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam