Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
LABORANT VE VETERİNER SAĞLIĞI 
HOMEPAGE
Course Details
Course Title
HAYVANSAL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ
Code
İLV017
Course Info
Etin bileşimi ve genel özellikleri, et ürünleri teknolojisi, fermente ürünler, emülsiyon ürünler, özel ürünler(kurutulmuş ürünler), konserve ürünler, sütün bileşimi ve genel özellikleri, içme sütü teknolojisi, peynir teknolojisi, yoğurt teknolojisi, tereyağ teknolojisi, süt yan ürünleri
Credit
3
ECTS
3

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam