Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING 
HOMEPAGE
Announcements / Documents
FE 499 28 November 2017
İNTÖRN(DUYURU) 22 November 2017
Mezun Anketi 24 April 2015
MÜDEK 01 December 2008
Atelier - Laboratory
Food Microbiology Lab.General Chemistry Lab.Enstrümental Analiz Araştırma Laboratuvarları Sensory Analysis LaboratoryUnit Operations LaboratoryQUALİTY CONTROL AND FOOD CHEMISTRY LABORATORYBiotechnology Laboratory
Biotechnology Laboratory
Details
Bu derste biyoteknolojinin gıda başta olmak üzere geniş uygulama alanlarını, ve biyoteknolojik proseslerin temel aşamalarını ve, fermentasyon sistemlerini öğrenilmekle bereber bazı anaerobik (etil alkol üretimi, laktik asit üretimi) ve aerobik (ekmek mayası), sirke yapımı, vb. Deneyler yapılmaktadır.
Design ~GAÜN WebTeam