Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING 
HOMEPAGE
Announcements / Documents
Analiz Ücret Listesi 15 February 2019
ANKETLER 30 January 2019
İntörn Öğrenciler Hk 04 January 2018
Atelier - Laboratory
Food Microbiology Lab.General Chemistry Lab.Enstrümental Analiz Araştırma Laboratuvarları Sensory Analysis LaboratoryUnit Operations LaboratoryQUALİTY CONTROL AND FOOD CHEMISTRY LABORATORYBiotechnology Laboratory
Academic Personnel
Prof.Dr. AHMET KAYA
Prof.Dr. ALİ RIZA TEKİN
Prof.Dr. ESRA İBANOĞLU
Prof.Dr. FAHRETTİN GÖĞÜŞ
Prof.Dr. HÜSEYİN BOZKURT
Prof.Dr. MEDENİ MASKAN
Prof.Dr. MUSTAFA BAYRAM
Prof.Dr. OSMAN ERKMEN
Prof.Dr. ŞENOL İBANOĞLU
Prof.Dr. SEVİM KAYA
Prof.Dr. SİBEL FADILOĞLU
Assoc.Prof.Dr. A. COŞKUN DALGIÇ
Assoc.Prof.Dr. ÇİĞDEM AYKAÇ SOYSAL
Assoc.Prof.Dr. DERYA KOÇAK YANIK
Assoc.Prof.Dr. EMİNE (ALBEN) ERÇELEBİ
Assoc.Prof.Dr. K. BÜLENT BELİBAĞLI
Asst.Prof.Dr. HASENE KESKİN ÇAVDAR
Research Asst.Dr. AYŞE NUR YÜKSEL
Research Asst.Dr. ERHAN HORUZ
Research Asst.Dr. SONGÜL ŞAHİN ERCAN
Research Asst.Dr. TUĞBA İNANÇ HORUZ
Research Asst. AYKUT ÖNDER BARAZİ
Research Asst. AYSEL ELİK
Research Asst. BURCU GÖKKAYA ERDEM
Research Asst. DERYA DURSUN
Research Asst. EDA ADAL
Research Asst. ESRA ÜNLÜ
Research Asst. HATİCE NEVAL ÖZBEK
Research Asst. ŞELALE (KARA) YALÇINÖZ
Design ~GAUN WebTeam