"KUŞAKTAN KUŞAĞA RİTİM-HAYATIN RİTMİ"

Hedef Kitle

Beklenen Fayda

20 Mart 2010 / 16:47:28
TÜRK HALK OYUNLARI BÖLÜMÜ - Yılmaz KILINÇ

E- Mail

Telefon/GSM

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

HAYATIN RİTMİ

TMDK Türk Halk Oyunları Bölümü

turgut_oguz@hotmail.com

GÖREV DAĞILIMI

HAYATIN RİTMİ ( KUŞAKTAN KUŞAĞA RİTİM )

Halk Oyunları başta olmak üzere oyun ve eğlence kültürüne sürekli katkısı olan müzisyen çocuklarını, ailesindeki diğer büyüklerle ve üniversite öğrencileri ile birlikte her türlü ritim ve oyun kültürü ile bir araya getirerek babadan – oğla, gelenekten - evrensele bağ kurmaktır. Bu bağlamda hayatın ritmini de yakalamak için hedeflenen kitleye kent yaşamı, teknolojiyi tanıma, eğitim ve sağlık ile ilgili eğitim vermek. Çocukların ve gençlerin içinde bulunduğu kente ve topluma uyumlu, hayatında ritmini yakalamış bireyler olarak, sosyalleşmelerine katkı sağlamaktır.

PROJE TANITIM STRATEJİSİ 1

YAŞAM RİTİMDİR, RİTMİNİ KORU, RİTMİNE KULAK VER, RİTMİNİ ÖĞREN, RİTMİNE OYNA.

İlgili ailelerin belirlenmesinde ailelere verilecek projenin hedeflerini de anlatacak tanıtım ve izin belgeleri.

Yapılan çalışmaları, fotoğraflama, video çekimleri ile ilgili makine, kamera, kaset, cd. vb…

Yapılan etkinliklerin yerel ve ulusal basın yayında tanıtımı ve haber edilmesi.

Proje Yürütücüsü