KOMŞU KÖY ZİYARETİMİZE GELDİ

12 Temmuz 2016 / 15:20:42

Gaziantep Üniversitesi İslahiye Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Akademik yılında uygulanan Toplumsal Duyarlılık projeleri kapsamında ziyaret edilerek açık hava semineri verilen Yüksekokula komşu Arfalı Köyü İlkokulu ve köy ihtiyar heyeti Yüksekokula iadei ziyaret yaptı.
Toplumsal Duyarlılık Projelerinin uygulanmasında hedef köy seçilen Arfalı Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Halil ÖNER ve öğrencileri ile Köy Muhtarı Emel Kepir ve ihtiyar heyeti İslahiye Meslek Yüksekokulunu ziyaret ettiler. Yüksekokul girişinde Toplumsal Duyarlılık Projeleri koordinatörü Bilal ERDOĞAN tarafından karşılanan heyete Yüksekokul tanıtıldı. Yüksekokulun faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.
Yüksekokul toplantı salonunda ağırlanan misafirlere günün anısına kitap ve üniversite tanıtım materyalleri hediye edildi.
Bilal ERDOĞAN Arfalı Köyü öğrencilerine ve Muhtarlık heyetine ziyaretten duyuludan memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Hediye edilen kitapları okumalarını tavsiye etti. Kitap okumanın önemini vurguladı.
Arfalı Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Halil ÖNER ise ziyarette kendilerine ev sahipliği yapan Yüksekokul yönetimine teşekkür ederek Yüksekokulun yaptığı faaliyetlerle ilçeye büyük katkı sağladığını söyledi.