Mezunlar

31 Ocak 2006 / 15:50:41
İÇ HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI - Eşref Şefik ERCAN

HEMŞİRELİK ANABİLİM DALI, İÇ HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI MEZUNLARI,TEZ KONULARI, TEZ DANIŞMANLARI ve MEZUNİYET TARİHLERİ

Reva GÜNDOĞAN AKDAĞ "Hemşirelerin Ağrı Yöntemi ile İlgili Bilgi, Tutum ve Klinik Karar Verme Durmularının Değerlendirilmesi." Tez Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Nimet OVAYOLU Mezuniyet Tarihi 23 Ocak 2009

Suna KARAKAŞ

“Diabetes Mellitus’lu Hastaların Hastalıklarına İlişkin Bilgi
Düzeyleri ve Diyabet Eğitim Modelinin Belirlenmesi.”
I. Tez Danışmanı Yrd. Doç.Dr. Nimet OVAYOLU,
II. Tez Danışmanı Doç.Dr. Ersin AKARSU
Mezuniyet Tarihi 28 Eylül 2004

Derya ÖZCANLI

“Kanser Hastalarına Bakım Veren Eşlerin Duygusal ve Sosyal Gereksinimlerinin Belirlenmesi”
Tez Danışmanı Yrd. Doç.Dr. Nimet OVAYOLU

Perihan ÖZDEMİR

“Diabetes Mellituslu Hastalarda Diyabetik Ayak Risk Faktörlerinin Belirlenmesinde Hemşirenin Rolü”
I.Tez Danışmanı Yrd. Doç.Dr. Nimet OVAYOLU
II. Tez Danışmanı Doç.Dr. Ersin AKARSU

Serap PARLAR

“Hassas Barsak Sendromu Olan Hastalarda Yaşam Kalitesinin Değerlendirilmesi.”
I.Tez Danışamanı Yrd. Doç.Dr. Nimet OVAYOLU,
II.Tez Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Mehmet KORUK
Mezuniyet Tarihi 05 Mart 2004

Çiçek (ATEŞ) SARUHAN

“Gaziantep İli Devlet İlköğretim Okullarında Çalışan Öğretmenlerin İlk Yardım Uygulamalarına İlişkin Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi”
I.Tez Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Nimet OVAYOLU
II.Tez Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Cuma YILDIRIM

Özlem TEKİR

“Hipertansiyon Hastalarına Hemşire Tarafından Verilen Eğitimin Sağlıklı Yaşam Biçimi Davranışlarına Etkisi”
Tez Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Nimet OVAYOLU
Mezuniyet Tarihi 30 Haziran 2005

Seda (TORUN) PEHLİVAN

Üst-Gastrointestinal Endoskopi İşleminde Bilgilendirme Formunun Hastanın İşlemi Algılamasına, İşleme Uyumuna ve Anksiyete Düzeyine Etkisi. Tez Danş. 1) Yrd.Doç.Dr. Nimet OVAYOLU 2) Doç.Dr. Mehmet KORUK

Behiye Deniz BACAKSIZ

Hastaya Bakım Veren Sağlık Çalışanlarının Ağrı Kontrolünde Uyguladıkları Girişimlerin Değerlendirilmesi. Tez Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Lütfiye PİRBUDAK Mezıniyet Tarihi 20 Temmuz 2007

Özlem UÇAN

“Üst Gastrointestinal Endoskopi İşleminde Dinletilen Müziğin, Hastanın Nabzına, Kan Basıncına, Oksijen Saturasyonuna, Memnuniyetine ve İşlemin Başarısına Etkisi”
I.Tez Danışmanı Yrd. Doç.Dr. Nimet OVAYOLU
II.Tez Danışmanı Doç.Dr. Cemil SAVAŞ
Mezuniyet Tarihi 30 Haziran 2005

Alev ELÇİ

"Kronik Obstrüktif Hastalığında Verilen Sağlık Eğitimi ve Pulmoner Rehabilitasyonun Yaşam Kalitesi ve Solunum Fonksiyonlarına Etkisi."
Tez Danş.1. Yrd.Doç.Dr. Nimet OVAYOLU 2. Yrd.Doç.Dr. Osman ELBEK
Mezıniyet Tarihi 11 Ağustos 2006

Adile ÇAPARUŞAĞI

"Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesiİç Hastalıkları ve Endokrinoloji Polikliniğine 1998-2004 Yılları Arasında Gelen Diyabet Hastalarının Demografik ve Klinik Özelliklerinin Değerlendirilmesi."
Tez Danışmanı 1. Yrd.Doç.Dr. Nimet OVAYOLU 2. Prof.Dr. Ersin AKARSU
Mezuniyet Tarihi 22 Eylül 2006

Nesrin TÜRK

"Hemodiyaliz Hastalarına Verilen Eğitimin İki Diyaliz Seansı Arasındaki Beslenme