HATAY MKÜ'DE KONGREYE KATILARAK ÜNİVERSİTEMİZİ TEMSİL ETTİK

04 Haziran 2015 / 11:31:05

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve Kongre Başkanı Prof. Dr. Yakup Bulut ise, akademik düzeyde birçok etkinliğe katıldığını aktardığı konuşmasında, “Öğrencilerin düzenlemiş olduğu etkinlikte bulunmak, onların düşüncelerini ve fikirlerini paylaşmak, onların bu işte ‘biz de varız’ demesinin heyecanı içerisinde yer almak ayrı bir mutluluk verdiğini.” Söyleyerek konuşmasını şöyle devam ettirdi. “ Davetimize icabet ederek gelen Çukurova Üniversitesi ve Gaziantep Üniversitesi öğrenci ve yetkililerine de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra öğrencilerin konuşmacı olduğu ve farklı üniversitelerden konukların katkı yaptığı oturumlara geçildi. Öğrenciler, AB-Türkiye İlişkilerinde Kıbrıs Sorunu, AB-Türkiye Hukuku, AB-Türkiye İlişkilerinde Ermeni Sorunu ve Yerel Yönetimler gibi konularda konuşma yaptılar.

Kongre sonunda katılımcılara Katılım Belgesi verilirken kongrede sunum yapan öğrencilere MKÜ tarafından hediye verildi. Kongre Başkanı Prof. Dr. Yakup BULUT’a Gaziantep Üniversitesi adına İslahiye MYO Yüksekokul Sekreteri Bilal ERDOĞAN hediye takdim etti.