ÖĞRENME BİLİM ŞENLİĞİNE KATILDIK

04 Haziran 2015 / 11:15:54

İslahiye Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen şenlikte, ilçedeki kurum,bankalar, dernek ve okullar yapmış oldukları çalışmaları sergiledi. İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis memurlarının verdiği kısa müzik ziyafetinin yanında, pratik yemek çeşitleri, sedef işleme modelleri, bayanların el işi çalışmaları, öğrencilerin ilginç buluşları ve eserlerinin sergilendiği şenlik bir gün boyunca vatandaşların ziyaretine sunuldu.

İslahiye Öğrenme Şenliğine GAÜN İslahiye Meslek Yüksekokulu olarak stant açarak Üniversitemizin tanıtımı, Yüksekokulumuzun bölümlerinin tanıtımı ve tercih işlemleri, GDO’lu ürünler, KK Kongo Ateşli Hastalığı, İlkyardım, Afet ve Deprem, Sağlıklı Yaşam ve Trafik gibi konuları ilgili öğrenci ve öğretim görevlileri tarafından ziyaretçilere anlatılarak öğrenme faaliyetlerinde bulunuldu. Öğrenme Şenliğinde ziyaretçilere Üniversitemiz tanıtım materyalleri hediye edildi.

Öğrenme Şenliği Komitesi Başkanı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim YAĞCI ise yaptığı konuşmada “özellikle Gaziantep Üniversitesi İslahiye Meslek Yüksekokuluna teşekkür ediyorum, duyarlı bir şekilde toplantılara ve şenliğe iştirak ederek öğrenme şenliğine renk kattılar. Böyle şenlikler ilçe sosyo kültürüne katkı sağlamaktadır.” Dedi.

İslahiye Meslek Yüksekokulu Müdürü Yard. Doç.Dr. H.Ahmet DEVECİ ise konuyla ilgili şunları söyledi. “Öğrenme Şenliğine katılarak Üniversitemizi temsil ettik. Şenliğe katılarak mesaisini sarfeden değerli mesai arkadaşlarıma tebriklerimi ve teşekkürlerimi bildiriyorum,” dedi