6-8 Mart Tarihlerinde Güneydoğu Turu Gerçekleştirildi!!!

09 Mart 2015 / 20:00:38
TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU - Öğr. Gör. Eyüp Atılgan

Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri, derslerde anlatılan teorik bilgileri yerinde ve uygulamalı olarak görmek, bölgenin tarihi ve kültürel varlıklarını tanımak ve bir tur programının nasıl yönetildiği ve gerçekleştirildiği ile ilgili deneyim kazanmak amacıyla 6-8 Mart 2015 tarihleri arasında, profesyonel turist rehberi Öğr. Gör. Nalan ALBUZ rehberliğinde Halfeti, Birecik, Göbekli Tepe, Harran, Balıklıgöl, Eyüp Peygamber Makamı, Mardin DeyrulZafaran Manastırı, Kasımiye Medresesi, Mardin Ulu Camii, Mardin Çarşı ve Sokakları, Midyat Konuk Evi, Midyat Çarşıları, Hasankeyf, Diyarbakır Surları, Keçi Burcu, Diyarbakır Ulu Camii, Deliller Hanı, Hasanpaşa Hanı, Cahit Sıtkı Tarancı Evi gezilerini gerçekleştirdiler.