ÖZKOYUNCU’DAN “MARKALAŞMA VE PAZARLAMA” SEMİNERİ

03 Haziran 2013 / 13:24:56

Dolphin Ajans Başkanı Nazmi Özkoyuncu, Gaziantep Üniversitesi İslâhiye Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Markalaşma ve Pazarlama” konulu seminere konuşmacı olarak katıldı.

İslahiye Meslek Yüksek Okulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü tarafından organize edilen seminerde Dolphin Ajans Başkanı Nazmi Özkoyuncu, Markalaşma ve Pazarlama sürecinde “Müşteri En Büyük Patrondur” temalı konuşma yaptı.

İslâhiye M YO Konferans Salonunda düzenlenen seminere, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr H.Bayram İrhan, Yüksekokul l Sekreteri Bilal Erdoğan diğer Akademik ve İdari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan İslâhiye MYO Yüksekokul Sekreteri Bilal Erdoğan, günümüz ekonomisinde pazarlama ve markalaşma sürecinin önemine değinerek ,” Patron müşteridir felsefesiyle hareket etmek gerekir, markalaşma ve pazarlama günümüz insanının yakından takip etmesi gereken en önemli unsurların başında geliyor ”diye konuştu.

Müşteri odaklı çalışmanın zorunluluklarına dikkat çeken İslâhiye Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. H.Bayram İrhan konuşmasında,” Pazarlama stratejilerinde bir yarış ve kalite var, yavaş giden kaybeder, bu nedenle kişilerin, şirketlerin markalaşma ve pazarlama konusunda her daim kendilerini yenilemeleri ve müşteri odaklı çalışlar yapmaları zorunludur” dedi

Seminere konuşmacı olarak katılan Dolphin Ajans Başkanı Nazmi Özkoyuncu ise üniversite öğrencilerine Pazarlama ve Markalaşmanın önemi hakkında çeşitli bilgiler verdi.

Reklam ve mecraları hakkında açıklamalarda bulunan Özkoyuncu, reklamın yararları ve markayı oluşturan değerleri anlatarak Dolphin Ajans tarafından hazırlanan ulusal ve uluslar arası reklam filmlerini sinevizyon gösterisi ile öğrencilere izlettirdi.

Oldukça keyifli bir ortamda geçen seminerde öğrenciler merak ettikleri konular hakkında Özkoyuncu’ya sık sık sorular yönelttiler. Seminer sonunda Özkoyuncu’ya Yüksekokul Müdürü Y. Doç. Dr. H.Bayram İrhan Tarafından teşekkür belgesi ile Yüksekokul Sekreteri Bilal Erdoğan tarafından da hediye takdim edildi.