GAZ─░ANTEP ├ťN─░VERS─░TES─░

STAJ DUYURUSU YEN─░ !!!
02 Mart 2009 10:01:41
END├ťSTR─░YEL KALIP├çILIK PROGRAMI - ├ľmer Faruk ERKEND─░RC─░

GMED 100 ve/veya GMED 200 END├ťSTR─░YE DAYALI ├ľ─×REN─░M ((ED├ľ)/(STAJ)) ├çALI┼×MASI YAPACAK ├ľ─×RENC─░LER─░N D─░KKAT─░NE

1.2000 y─▒l─▒ ├Âncesi kay─▒tl─▒ ├Â─črenciler End├╝striye Dayal─▒ E─čitim (staj) ├žal─▒┼čmalar─▒n─▒ 15 Haziran 2009 - 05 Eyl├╝l 2009 tarihleri aras─▒nda 60 i┼č g├╝n├╝ olarak yapacaklard─▒r.

2.2000 y─▒l─▒ sonras─▒ kay─▒tl─▒ 1. ve 2. s─▒n─▒f ├Â─črencileri End├╝striye Dayal─▒ ├ľ─črenim (staj) ├žal─▒┼čmalar─▒n─▒ 15 Haziran 2009 - 05 Eyl├╝l 2009 tarihleri aras─▒nda 30’ar i┼č g├╝n├╝ olarak yapacaklard─▒r.

3. ├ľ─črenciler staj yapacaklar─▒ i┼čyerlerine onaylatacaklar─▒ (Ka┼če ve imza ile) staj ba┼čvuru formlar─▒n─▒ Teknik Programlar B├Âl├╝m├╝ ├ľ─črenci ─░┼čleri Servisinden alacaklard─▒r.

4.─░lgili dan─▒┼čman─▒n staj ba┼čvurusunu uygun g├Ârmesi halinde staj dosyas─▒(defteri) temin edilip, ilgili yerler okunakl─▒, eksiksiz doldurulacak; staj defterinin ilgili k─▒sm─▒ ve foto─čraflar─▒n─▒n ├╝zeri program koordinat├Ârlerince imzaland─▒ktan sonra ├ľ─črenci ─░┼čleri Servisinde m├╝h├╝rletilecektir. Staj dosyas─▒ndaki EK-4 sayfas─▒ kopar─▒larak i┼čyerine onaylatt─▒klar─▒ ba┼čvuru formuyla birlikte 20 Nisan – 29 May─▒s 2009tarihleri aras─▒nda Teknik Programlar B├Âl├╝m├╝ ├ľ─črenci ─░┼čleri Servisine teslim edeceklerdir.

5.├ľ─črenciler staj ba┼čvuru formu ile Ek-4 formunu teslim ettikten sonra en ge├ž 12 Haziran 2009 Cuma g├╝n├╝ mesai bitimine kadar bir defaya mahsus olmak ├╝zere staj yapacaklar─▒ i┼čyerini de─či┼čtirebileceklerdir.

6.2008-2009 ├ľ─čretim Y─▒l─▒ II.yar─▒y─▒l─▒nda I. ├Â─čretimde ve II.├Â─čretimde , sadece GMED 100 End├╝striye Dayal─▒ ├ľ─črenim-I ve/veya GMED 200 End├╝striye Dayal─▒ ├ľ─črenim-II derslerine kay─▒tl─▒ olan ├Â─črencilerin ED├ľ ├žal─▒┼čmalar─▒n─▒ 16 Mart – 12 Haziran 2009 tarihleri aras─▒nda yapabilmelerine, ED├ľ ├žal─▒┼čmalar─▒n─▒ bu tarihler aras─▒nda yapmak isteyen ├Â─črencilerin staj yapacaklar─▒ i┼čyerlerini bildiren m├╝racaatlar─▒n─▒ en ge├ž 13 Mart 2009 Cuma g├╝n├╝ mesai bitimine kadar yapmalar─▒ gerekmektedir

7.Staj ├žal─▒┼čmalar─▒n─▒ tamamlayan ├Â─črencilerin staj evraklar─▒n─▒ ve gizli sicil fi┼člerini en ge├ž 7 Eyl├╝l 2009 mesai bitimine kadar dan─▒┼čman ├Â─čretim g├Ârevlisine teslim etmeleri (Yaz okuluna kat─▒l─▒p sonras─▒nda ED├ľ ├žal─▒┼čmas─▒n─▒ tamamlad─▒─č─▒nda mezun olabilecek ├Â─črenciler i├žin bu tarihin 16 Eyl├╝l 2009 ├çar┼čamba tarihine kadar uzat─▒labilece─či); staj ba┼čar─▒ durumlar─▒n─▒n belirlenmesi i├žin 11 Eyl├╝l 2009 Cuma mesai bitimine kadar staj j├╝risi taraf─▒ndan yap─▒lacak m├╝lakata kat─▒lmalar─▒ gerekmektedir.

8.Okulumuz ├Â─črencileri yapmak zorunda olduklar─▒ staj ├žal─▒┼čmalar─▒n─▒ istedikleri taktirde normal ├Â─čretim program─▒n─▒ aksatmayacak ┼čekilde b├Âl├╝m ba┼čkanl─▒─č─▒n─▒n uygun g├Ârmesi halinde yurt d─▒┼č─▒nda yapabileceklerdir.

9.Cumartesi g├╝nleri de staj yapan ├Â─črenciler bu ├žal─▒┼čmalar─▒n─▒n staj g├╝n├╝nden say─▒labilmesi i├žin staj defterindeki Cumartesi g├╝nleri tam ya da yar─▒m g├╝n ├žal─▒┼čt─▒─č─▒n─▒ g├Âsterir k─▒sm─▒ i┼čyerine onaylatacaklard─▒r.

├ľ─čr.G├Âr.┼×ule AKINAL

Teknik Programlar B├Âl├╝m Ba┼čkan─▒