TEKNOLOJİ HABERLERİ
03 Ocak 2014 09:25:10
BİLGİ İŞLEM D. BŞK. - Mehmet SONERCAN

Sayın Gaziantep Üniversitesi Kullanıcıları,

Üretilen bilgi, bulgu, teknoloji ve değerleri, akademik camia ile paylaşarak kamu, özel sektör ve sivil toplumun hizmetine sunmak amacıyla Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından Teknoloji Haberleri başlığı altında güncel haberler, güvenlik , programlar v.s. bilgiler hazırlanan web sayfasından yayınlanmaktadır.

Başkanlığımız kampüste bilişim teknolojilerinin etkin kullanılması, kullanıcıların zaman yönetimini etkin kullanmalarını ve işlerini kısa sürede bitirmeleri için akademik çalışmalarda kullanabilecekleri doğru bilgiyi Teknoloji Haberleri bölümünde yayınlamaktadır.

Özellikle Bilgi Güvenliği , Google servislerinden ve mobil servislerinden haberlere yer vererek gündemdeki konular işlenmektedir. Sizde bu sayfamızda yayınlamamızı isteyin teknolojik haberleri bize (bidb@gantep.edu.tr) yollayarak kampüsteki diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.

Bu hafta sizlere en yeni Flame virusü, LinkedIn kullanıcılarını ilgilendiren
parolaların çalınması haberini ile beraber daha önceden bulunan iPhone ve iPadVerilerine Uzaktan Erişilebiliyor, Gmail'de otomatik çeviri dönemi başladı! veHangi Şifre Saldırılara Ne Kadar Dayanıyor sunuyoruz.

Bakınız: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Teknoloji Haberleri

(Haberlerimize bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz.)