Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler |
|
Yıl |
İçerik |
2012 | Dergi / Kitap Adı: Journal of Food Science and Technology Sayı/Baskı: 49(4), 439-449 Yazarlar: DALGIÇ ALI COSKUN,BELIBAGLI KADIR BÜLENT,PEKMEZ HATICE Effect of drying methods on the moisture sorption isotherms and thermodynamic properties of mint |
2011 | Dergi / Kitap Adı: J. Of Food Science and Engineering Sayı/Baskı: 1/1 Yazarlar: Albak, F. ve Belibağlı K.B. Osmotic dehdration of cherry Part 1: Using general factorial desigN |
2009 | Dergi / Kitap Adı: Italian Journal of Food Science Sayı/Baskı: 21 Yazarlar: BELIBAĞLI, K.B., VARDIN,H., AND DALGIÇ, A.C. Application of food safety and quality management systems to bulgur processing. |
2008 | Dergi / Kitap Adı: International Journal of Food Science & Technology, Sayı/Baskı: 43(8), 1352-1360 Yazarlar: BELIBAGLI KADIR BÜLENT,DALGIÇ ALI COSKUN Hazard analysis critical control points implementation in traditional foods: a case study of Tarhana processing. |
1990 | Dergi / Kitap Adı: Journal of Solution Chemistry Sayı/Baskı: 19(9), 867-882 Yazarlar: BELIBAGLI KADIR BÜLENT,AYRANCI EROL Viscosities and apparent molar volumes of some amino acids in water and in 6M Guanidine Hydrochloride at 25 oC. |
Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabinda (Proceedings) basılan bildiriler |
|
Yıl |
İçerik |
2016 | Dergi / Kitap Adı: The 5th Conference on Nanomaterials Yazarlar: INANÇ HORUZ TUGBA,BELIBAGLI KADIR BÜLENT Production and Optimization of Gelatin Nanofibers by Using Electrospinning Technique. |
2014 | Dergi / Kitap Adı: IFT 2014 Annual Meeting- New Orleans-USA Yazarlar: ENGIN SELIN,INANÇ HORUZ TUGBA,BELIBAGLI KADIR BÜLENT Some physical and chemical Changes that occur during ISOT pepper production. |
2010 | Dergi / Kitap Adı: The second International Conferance in Food Industries and Biotechnology. Yazarlar: DALGIÇ ALI COSKUN,VARDIN HASAN,BELIBAGLI KADIR BÜLENT Continuous improvement tools in food safety and quality management systems. |
2010 | Dergi / Kitap Adı: 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Sayı/Baskı: 937-940. Yazarlar: ALBAK FATMA,BELIBAGLI KADIR BÜLENT Yüzey Tepki Metodu kullanılarak ses üstü dalgalarının ozmotik kurutmaya uygulanması ve kabagın ozmotik olarak kurutulması esnasında kullanılan ses üstü dalgalarının ve karıstırma isleminin kütle transferi üzerine etkisi. |
2000 | Dergi / Kitap Adı: Proceedings of the 12th International Symposium on Transport Phenomena Yazarlar: ELIBAGLI KADIR BÜLENT,HAMDULLAHPUR FERIDUNH,SPEERS ALEXS,PAULSON ALLAN Flow Field Diagnostics in a Partially Filled Rotating Cylinder. |
Ulusal hakemli dergilerde yayınlanan makaleler |
|
Yıl |
İçerik |
2013 | Dergi / Kitap Adı: Dünya Gıda Sayı/Baskı: 3, 82-89. Yazarlar: ALBAK FATMA,BELIBAGLI KADIR BÜLENT Ozmotik dehidrasyonun kirazın kurutma kinetigi üzerindeki etkisi. |